Torsdag med fästmön.

Idag åkte jag till Emelie vid 9 tiden, jag var framme ungefär klockan 10. Jag passade på att tanka pappas bil med 200 kr, 13 liter diesel.

Vi åt lite frukost, smörgås och varm choklad. Sedan så åkte vi till Norrtälje, Emelies mamma, Sanna, följde med.
I Norrtälje så gick vi till en second hand och där köpte jag ett glas, det kostade bara 10 kr!

Vi åt stuvade makaroner och falukorv till middag. Snart skall vi åka hem till mig och sova, jag har lektion imorgon som jag måste gå på..



Torsdag, ledig..

På torsdagar har jag vanligtvis ingen skola, det är ganska skönt men jag måste fixa en del skolarbete hemma ändå så att jag kommer ikapp i mina ämnen som jag missade förra året.

Jag vann förresten en tavla på Tradera med Tintin på, en kul grej helt enkelt!
Tavlan har enligt säljaren måtten 50x40cm.

 

 


Fynd på second hand.

Idag var jag på second handen som finns vid Eurostop och tittade mest på skoj och så hittade jag en Björn Rosenström skiva, 10 kr kostade den, såklart att jag passade på!

Kul med lite musik som man lyssnade på när man var liten :)


Dagens leverans!

Idag fick jag hem 4 st droppkorkar och en barmatta :) Får se när resten av mina saker kommer och om jag vinner det jag har lagt bud på...

 

 


Dagens första timme klar!

Dagens första timme av jobb har jag precis klarat av! Jag har också gått iväg med 2 lass med pinnar och löv. Tur att jag har musik! Bandit Rocks app och mina Sennheiserlurar <3


Ny dag, nya möjligheter

Jag skall strax iväg till skolan och efter det skall jag till mormor igen och fortsätta att fixa med det jag inte hann med igår.

Dagens outfit består av en vit Adidas t-shirt, vita strumpor, färgglada kalsonger och jeans. TPC-kepsen eller Adidaskepsen?

 


Adidas Stan Smith

Jag kanske är speciell av mig, men jag är väldigt förtjust i Adidas Stan Smith.
Det är (nästan) bara de skorna som jag använder, jag har ett par blåa "Gazelle" också men jag använder mina Stan Smith mer än gärna!

Jag har nästan tappat räkningen på hur många par Stan Smith jag har och mitt äldsta par jag har är från december 2001! (Det paret fick jag av en kille som heter Tommy som är minst lika tokig i skorna, kanske mer..)


Mitt "barskåp"

Jag har fixat lite i min garderob, på överdelen har jag gjort ett litet "barskåp" bestående av en några flaskor gott gott och lite tillbehör för att fixa drinken så att den blir bra såsom shakers, droppkorkar och sådant som man behöver för att göra drinken på ett bra sätt och att det ser lite mer professionellt ut ;)

Just nu har jag följande tillbehör i barskåpet;
3 st Shakers varav en är en unik Absolut Vodka shaker som aldrig har varit ute för försäljning.
2 st Mätglas med måtten 2-4-6 cl
2 st Droppkorkar
1 Vinöppnare
1 Barsil
1 "släng" med Carlsberg logga

Jag har beställt en till Boston Shaker, x antal droppkorkar, en barmatta och så har jag budat på två till barmattor som jag får veta om jag vinner om 4 dagar!



Underdelen av garderoben använder jag som vanligt och där har jag några jackor, skjortor och tröjor.

Arbete hos mormor

Idag har jag fixat uppfarten hemma hos mormor och Torsten, det tog en stund men snyggt blev det!
Imorgon skall jag ta bort alla löv runt poolen och göra klart det jag inte hann med idag.

Jag kom hem till mormor vid 9 tiden efter att ha hämtat ett par skor i Rosersberg, jag vann dem på Tradera för 67 kr! Jag fick lite frukost där bestående av 3 smörgåsar och en mugg med varm choklad, gott! Jag började hålla på med uppfarten och "gången" vid 9.30 och höll på med den tills det var klart.
Jag fick fika vid 11 tiden, lite kex och en läsk, lunch åt vi vid 1 och jag fick fläskfilé med potatis och mormors gräddsås.

Jag blev klar med uppfarten runt 3, jag hade alltså fixat och donat med den från 9.30 till 15.00 med paus när jag fikade (en kvart) och åt lunch (30 minuter).

Före/efterbilder på arbetet.

Gången före


Gången efter


Trappan före


Trappan efter


Uppfarten före




Uppfarten efter


Jag tror förresten att Calles bil kände sig lite inträngd mellan två Volvobilar ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0